Bike vs Cars

***Bike vs Cars***

Hej alla UCKare, skickar vidare info från Mikael Nilsson, ordförande i Filmis – Uddevalla Filmstudio :

Den 22/9, på den bilfria europeiska dagen kommer Filmis – Uddevalla Filmstudio i samarbete med Uddevalla Kommun och Bohusläns Museum att visa Fredrik Gerttens senaste film Bike vs Cars som fått mycket uppmärksamhet världen över. Filmen visas på Bohusläns museum. Uddevalla kommun har färdigställt en cykelplan men ifråga om underhåll finns mycket i övrigt att önska anser jag. Jag hoppas många cyklister vill komma och se filmen, men också för att vara med på en debatt/diskussion som vi tänker ha efteråt med särskilt inbjudna. Jag vill gärna prata vidare med dig då jag också kan se en minimanifestation med många cyklister som kör en runda i stan mellan 18.00-18.45 då filmen börjar kl. 19.00.
Fri entré och efter cykelturen kan man ta med sig cykeln in på Bohusläns Museum.

Vid frågor vänligen kontakta Mikael Nilsson direkt då jag är på semester.

mikael.nilsson

Hälsningar,

Arjan

Fredrik Gertten (2).pdf