Träning vecka 39

Hej!

Denna vecka (vecka 39) blir sista veckan med gemensam uteträning på vardagarna. Givetvis kommer vi att dels starta upp inneträning i klubblokalen och dels fortsätta med helgträningarna. Vi kör dessutom racer på helgerna så länge vädret tillåter.

VätternRundan 2016

Vi har fått en egen grupp till Vättern med 35 garanterade platser. Starttiden är 2.46. Ni som är intresserade att cykla tillsammans med klubbkamrater kan anmäla er till gruppen. Anmälningsdkoden är 302462-5291lwd. Observera att anmälan kan ske från den 1 oktober till den 25 oktober. Återkommer alltså om detaljer. Räknar också med att jag ordna övernattning för de som vill.

Cykelmanifestation den 22 september

Nedan kan ni se en vädjan från Uddevalla Filmstudio. Jag föreslår att vi gör denna manifestationen. Dvs tisdagens träning från Torget blir en stilla cykeltur genom staden på 45 minuter. OBS gäller både racer, MTB och standardscyklar.

Jag heter Mikael Nilsson och är ordförande i Filmis – Uddevalla Filmstudio, men också cyklist!Den 22/9, på den bilfria europeiska dagen kommer Filmis – Uddevalla Filmstudio i samarbete med Uddevalla Kommun och Bohusläns Museum att visa Fredrik Gerttens senaste film Bike vs Cars som fått mycket uppmärksamhet världen över. Filmen visas på Bohusläns museum. Uddevalla kommun har färdigställt en cykelplan men ifråga om underhåll finns mycket i övrigt att önska anser jag. Jag hoppas många cyklister vill komma och se filmen, men också för att vara med på en debatt/diskussion som vi tänker ha efteråt med särskilt inbjudna. Jag vill gärna se en minimanifestation med många cyklister som kör en runda i stan mellan 18.00-18.45 då filmen börjar kl. 19.00.

Test av Aktivitus

Arjan har på facebook gjort en förfrågan om vi skall boka Aktivitus till Uddevalla i höst. Ni kan då testa er och få era gränsväder (pulsvärden för distansträning, intervallträning och mjölksyretröskeln) verifierade. Om ni vill kan ni dessutom få ett individuellt träningsprogram.

Svara Arjan på facebook så att han kan se intresset!

Träning vecka 39

Måndag 18.30 Fridhem MTB-träning
Tisdag 18.00 Torget Cykelmanifestation Lvg och MTB
Onsdag 18.00 Torget Lvg lagtempo
Onsdag 18.00 Bjursjön MTB-träning
Torsdag 18.00 Torget Lvg intervaller
Lördag 09.00 Torget Lvg motionsträning (2 timmar)
Lördag 09.00 Torget Lvg distansträning
Söndag 10.00 Torget Lvg distansträning

Vi ses på vägarna
// Åke
akehansson01