Aktivitus UCK

( skickar vidare Facebook inlägget.. )

Hej alla medlemmar !

Härmed har vi nöjet att bjuda in er till en föreläsning med Aktivitus.

Föreläsningen kommer att handla om hur Aktivitus jobbar och tänker kring träning för att hjälpa idrottare, så väl elit som motionär, att nå längre och samtidigt snabbare än innan. Från Aktivitus är det Richard Larsén som kommer att hålla i föreläsningen, han har i år med hjälp av Aktivitus arbetssätt frekvent kört i Landslaget och även tagit en silvermedalj på SM i landsvägscykel på Sollerön, som några av säsongens höjdpunkter. Han kommer gå in på hur Aktivitus praktiskt jobbar med träningsoptimering men även ta upp en del aktuell träningsteori, sin egen cykling och då även försöka ta död på en del träningsmyter..

(se bilder)

Vi kör den 14de Oktober, 19:00 på Dagnys

För att få ett hum om hur många som tänkt komma vill jag att ni meddelar mig på arjan.vosselman snarast möjligt !

Testerna kommer att genomföras den 21ste och 22de November.

Alla som inte har bestämt sig än har alltså möjlighet att lyssna på föreläsningen först och anmäla sig efter det J

Tack på förhand & Varmt Välkommen !

UCK

From: Vosselman, Arjan
Sent: den 10 september 2015 20:03
To: ‘Åke Hansson’; Albin Nilson; Alexander Storkenfeldt; Alf Engqvist; Andére Atzori; Anders Emauelsson; Anders Fornegård; Anders Forsberg; Anders Larsson; Anders Larsson; Anders Lindén; Anders Palmqvist; Anders Svensson; Anders Wallström; Anders Wassblad; Anders Yngve; André Olofsson; Andreas Gabrielsson; Andreas Gleisner; Andreas Ragnestål; Andreas Skälegård; Ann-Marie Gustavsson; Anna Sällström; Anne Hansson; Bengt Adolfsson; Bengt Andersson; Bengt Aronsson; Bengt Larsson; Bengt-Åke Ahlsén; Bertil Brogeland; Bjarne Johansson; Björn Andersson; Björn Bankler; Björn Johansson; Björn Nystén; Bo Andersson; Bo Jonsson; Bo Olofsson; Bobby Hermansson; Cales Och Annika Knutsson; Cecilia Rowley; Christer Appelgren; Christer Haglund; Christer Robertsson; Christian Assmus; Daniel Sundberg; David Boman; David Jönsson; David Kangas; Dennis Fredriksson; Emma Nystrand; Erik Beckeman; Erik Björkegren; Erik Lorentzon; Erik Olsson; Eva Gabrielsson; Filip Oscarsson; Flygplan 45; Fredrik Bogren; Fredrik Johansson; Georg; Gerardo Alas; Gisle Ek; Glenn Karlsson; Gro; Gunnar Åkerlund; Göran Wikheim; Hampus Karlsson; Hans Andersson; Hans Ryding; Hemsidan Fb; Henrik Johansson; Henrik Söreklint; hg@fareastgarment.com; Håkan Aronsson; Håkan Lyckeberg; Håkan Strömberg; Ilari Ragnell; Ingemar Bröjer; Ingvar Kåberg; Lars Johansson; Stig Andersson
Subject: Aktivitus UCK

Skickar härmed vidare mitt inlägg på Facebook =>

Hej alla medlemmar, vi gör ett försök att få upp Aktivitus till Uddevalla under hösten för att köra lite Laktat samt VO2-max testar på plats i klubblokalen !
Nedan hittar ni lite info angående dessa testar eller går in på Aktivitus.se
Blir vi några stycken kan vi få båda testar för 1300:- i stället av 2000:- !
(obs, det går bra att använda sina friskvårds pengarna !…)
Lägg ett PM till mig om intresset finns => arjan.vosselman
Tack !

Avancerat laktattest. Konditionstest på cykel med mätning av puls och effekt. Vi mäter även laktat/mjölksyra för att bestämma din uthållighet. Värden på Aerob och Anaerob tröskel, fettförbränningskapacitet, max- och återhämtningslaktat ges. Här får du svar på hur dina personliga träningszoner skall se ut. Analys av resultat ingår. Pris 1500 kr.
VO2-max. Vi mäter din maximala syreupptagningsförmåga. Detta test ger ett exakt värde på den maximala mängd syre du kan ta upp och utnyttja. De värden du får med dig hem är maximala värden på: V02 (mlO2/kg/min), V02 (ml/min), VE ( l/min), Rf (b/min), puls (bpm), samt maximal energiförbrukning (kcal/h). Pris: 500 kr som tillägg till Avancerat test. I kombination med ett Avancerat test får du svar på var din svaga länk är. Är det motorn som skall trimmas eller kan du inte utnyttja den fullt ut? Kort och gott, presterar du så som du borde när man jämför syreupptag och tröskelnivåer eller inte. Beroende på svaret är det olika träningsråd som gäller.

Aktivitus – Vi effektiviserar Din träning

AKTIVITUS.SE