Träningsläger

Hej,

Det har framkommit önskemål om att vi skall erbjuda ett ”motionsalternativ” på vårens träningsläger vilket innebär kortare turer i lugnare tempo utan stora berg för att även hinna med lite mer ”häng vid poolen”.

Efter kontakt med vår guide så säger de att de kan hjälpa till med att ta fram förslag på rutter men att gruppen cyklar själva dvs. ingen guide åker med denna grupp.

Vi har f.n. minst 6 st. platser lediga (max 8 st.) och det är först till kvarn som gäller. Ni anmäler er till mig genom mejl eller slå mig en signal på 0705-51 60 60.

Allmän info om lägret:

Denna gång utgår vi från Spanska fastlandet, strax norr om Alicante, där vädret normalt är både stabilare och varmare än på Mallorca vid denna tidpunkt. Vi kommer alltså att erbjuda 2 grupper med guider och 1 grupp som cyklar själva. Eftersom vi anordnar lägret själv i UCK så kan vi själva bestämma tempo och distans på etapperna. Grundupplägget är distanspass i samlad trupp på platten och fri fart upp i klättringarna med återsamling på toppen vilket innebär att alla kommer att få köra sig trötta om man så önskar.

Vi har hyrt hela anläggningen som har 28 bäddar (med möjlighet till 2 extra bäddar) och pool. Vi hyr in en kock som fixar mat (frukost och middag) medan lunchen intas någonstans längs cykelturen. Vi åker lördag 26 mars och flyger hem 2 april. Vi tränar söndag till fredag men möjlighet till ett träningspass finns även på lördagen då vi inte hämtas av transferbussen förrän kl. 15:00.

Mer info framgår av bifogad fil.

Med vänlig hälsning
Stig Plate