Licens-ansökningar och swecyclingonline.se

Det har varit många frågor och turer kring våra licensansökningar men nu är förhoppningsvis alla problem åtgärdade.

Orsaker till att en del lyckats logga in och ansöka medan andra inte, är helt enkelt att bara en del har fått en mejl-adress registrerad i vårt medlemsregister. Det har förr inte varit ett krav att ha mejladress men är numer det. Dessutom har det inte varit helt klart med var registret administreras.

Idag håller vårt medlemsregister på att uppdateras, de som redan har mejlat UCK om licens bör kunna komma logga in och ansöka om licens senast i kväll. Det finns en fördröjning mellan SCF’s system swecyclingonline.se och idrottonline som sköter vårt medlemsregister så även om alla uppgifter är uppdaterade kan det dröja innan det går att logga in på just swecyclingonline.se.

Tilläggas bör kanske oxå att det alltså är cyklisten själv som ansöker om sin egen licens. Se länk nedan.

Tävlingslicens, chip och försäkringar

Det är självklart även ett krav att man är medlem för att kunna lösa licens.