Västkustenrunt

Hej allihopa, apropå "Västkustenrunt" nu på lördag…

Nu har Hissingen CK enbart ett ställe kvar i Uddevalla där dom gärna hade haft 1 helst 2 funktionären…se texten jag fick av dem:

Den positionen vi skulle vilja ha flaggvakter på kallar vi Kapellevägen. Det är när cyklisterna kommer cyklande på vägen parallellt med strandpromenaden och ska svänga höger ner mot Gustavsberg. Missar de våra skyltar där kan de hamna fel länge. Alla som hjälper till får bidrag 65 kr/h.

Ett ganska trevligt ställe alltså att tillbringa några timmar på och tjäna en slant 🙂

Vi beräknar att första cyklist kan komma 10:09 och sista bör ha passerat kl 13:56, det kommer en kvastbil som meddelar när sista cyklist ha passerat.

Om någon är sugen få ni höra av er snarast möjligt.

Tack på förhand !

Hälsningar,

Arjan

**************************************************************************************** Note: If the reader of this message is not the intended recipient, or an employee or agent responsible for delivering this message to the intended recipient, you are hereby notified that any dissemination, distribution or copying of this communication is strictly prohibited. If you have received this communication in error, please notify us immediately by replying to the message and deleting it from your computer. Thank you. ****************************************************************************************