MTB KM & DM samt Bursjödagen.

Hej alla klubbkompisar!
Vi har två små arrangemang kvar för UCK:s del i år. Men utan er hjälp löser vi inte detta.

Det gäller vårat KM i MTB som även har fått DM status ( Lördag 10/9 vid Bjursjön). Det kommer behövas en del funktionärer med olika typer av uppgifter. Snälla hjälp till att göra detta till en superlördag! (första start KL 11:00)

Det gäller även arrangemanget Bjursjödagen (Söndag 11/9), som USK arrangerar. Vi fick frågan av dem om vi kunde vara med och hjälpa till. Men vi får även ett bra tillfälle att prata/informera om vår klubb. Förhoppningsvis blir det några nya klubbkompisar. Här har redan en del visat intresse av att hjälpa till, men vi behöver 5 personer till.

Har ni möjlighet hör av er till Peter Ferm,
Peter.ferm eller 0760507329.

Tack på förhand !

**************************************************************************************** Note: If the reader of this message is not the intended recipient, or an employee or agent responsible for delivering this message to the intended recipient, you are hereby notified that any dissemination, distribution or copying of this communication is strictly prohibited. If you have received this communication in error, please notify us immediately by replying to the message and deleting it from your computer. Thank you. ****************************************************************************************