Vättern 2017

Hej allihopa, enbart 3 anmälda till UCK’s SUB9 satsning på Vättern….

Anders Palmqvist har 35 reserverade platser till oss med start 02:46 och nu är det bara en vecka kvar tills dessa platser försvinner så kom igen nu !

Se Anders Facebook inlägg :

Vi är ett gäng som har ambitionen att cykla under 9 timmar. Vi kommer att försöka styra upp detta så gått vi kan och skall under våren köra så mycket vi kan tillsammans för att få en bra körning under loppet. Jag har anmält en grupp på 35 personer så det borde finnas plats för de flesta. För att anmäla sig till denna grupp är anmälningslänken öppen mellan 21/9–27/10 så det är ingen panik. Är du sugen på att hänga med så hör gärna av er till mig så skickar jag inom kort ut anmälningskoden.

Kontakta Anders på Facebook eller :

Anders.Palmqvist

Jag lovar att hjälpa till med fostrande distanspass till våren J

/Arjan

**************************************************************************************** Note: If the reader of this message is not the intended recipient, or an employee or agent responsible for delivering this message to the intended recipient, you are hereby notified that any dissemination, distribution or copying of this communication is strictly prohibited. If you have received this communication in error, please notify us immediately by replying to the message and deleting it from your computer. Thank you. ****************************************************************************************