EXT SENDER-Träning vecka 47

Hej alla, skickar härmed vidare informationen angående Aktivitus, här har jag 3 personer som har visat intresse och målet är minst 10 för att köra tester på plats i Uddevalla.

sen har vi enbart 5 personer som har visat intresse för medlemsmötet nästa vecka….återkom snarast möjligt annars få vi helt enkelt ställa in det.

Hej alla medlemmar nu har vi prel bokat Aktivitus Lördag 21 och Söndag 22 Januari till Uddevalla för att köra lite Laktat samt VO2-max testar på plats i klubblokalen !

Nedan hittar ni lite info angående dessa testar eller går in på Aktivitus.se
Blir vi några stycken kan vi få båda testar för 1500:- i stället av 2000:- !

Först till kvarn som gäller 🙂

(obs, det går bra att använda sina friskvårds pengarna !…)
Lägg ett PM till mig om intresset finns =>

arjan.vosselman@gmail.com

Obs…den perfekta Julklappen…. eller hur?… 🙂

Tack !

Avancerat laktattest. Konditionstest på cykel med mätning av puls och effekt. Vi mäter även laktat/mjölksyra för att bestämma din uthållighet. Värden på Aerob och Anaerob tröskel, fettförbränningskapacitet, max- och återhämtningslaktat ges. Här får du svar på hur dina personliga träningszoner skall se ut. Analys av resultat ingår. Pris 1500 kr.
VO2-max. Vi mäter din maximala syreupptagningsförmåga. Detta test ger ett exakt värde på den maximala mängd syre du kan ta upp och utnyttja. De värden du får med dig hem är maximala värden på: V02 (mlO2/kg/min), V02 (ml/min), VE ( l/min), Rf (b/min), puls (bpm), samt maximal energiförbrukning (kcal/h). Pris: 500 kr som tillägg till Avancerat test. I kombination med ett Avancerat test får du svar på var din svaga länk är. Är det motorn som skall trimmas eller kan du inte utnyttja den fullt ut? Kort och gott, presterar du så som du borde när man jämför syreupptag och tröskelnivåer eller inte. Beroende på svaret är det olika träningsråd som gäller.

Aktivitus – Vi effektiviserar Din träning

From: Åke Hansson [mailto:akehansson01@gmail.com]
Sent: den 21 november 2016 11:16
To: Albin Nilson; Alexander Storkenfeldt; Alf Engqvist; Andére Atzori; Anders Emauelsson; Anders Fornegård; Anders Larsson; Anders Larsson; Anders Lindén; Anders Olsson; Anders Palmqvist; Anders Svensson; Anders Wallström; Anders Wassblad; Anders Yngve; André Olofsson; Andreas Gabrielsson; Andreas Gleisner; Andreas Ragnestål; Andreas Skälegård; Ann-Marie Gustavsson; Anna Sällström; Anne Hansson; Vosselman, Arjan; Bengt Adolfsson; Bengt Andersson; Bengt Aronsson; Bengt Larsson; Bengt-Åke Ahlsén; Bertil Brogeland; Bjarne Johansson; Björn Bankler; Björn Johansson; Björn Nystén; Bo Andersson; Bo Jonsson; Bo Olofsson; Bobby Hermansson; Cales Och Annika Knutsson; Cecilia Rowley; Christer Appelgren; Christer Arvidson; Christer Haglund; Christer Robertsson; Christian Assmus; Daniel Sundberg; David Boman; David Jönsson; Dennis Fredriksson; Elin Johansson; Emma Nystrand; Erik Beckeman; Erik Björkegren; Erik Lorentzon; Erik Olsson; Esa Kuusiniemi; Eva Gabrielsson; Filip Oscarsson; Flygplan 45; Fredrik Bogren; Fredrik Johansson; Georg; Gerardo Alas; Gisle Ek; Glenn Karlsson; Gro; Gunnar Åkerlund; Göran Wikheim; Hampus Karlsson; Hans Andersson; Hans Ryding; Hemsidan Fb; Henrik Johansson; Henrik Söreklint; Henrik Tuneberg; hg@fareastgarment.com; Håkan Aronsson; Håkan Lyckeberg; Ilari Ragnell; Ingemar Bröjer; Ingvar Kåberg; Lars Johansson; Stig Andersson; Åke Hansson
Subject: EXT SENDER-Träning vecka 47

Hej!

Något nytt denna vecka?

Ja, inneträningen i klubblokalen (Dagnys) börjar tisdag och torsdag kl. 18.30 och söndagar kl. 16.00.

Sedan hoppas jag att ni alla sett att klubben inbjuder till medlemsmöte 30 november kl. 19.00 och att Aktivitus kommer till klubben i januari månad.

Betr. veckan träning så utlovar/hotar YR med minusgrader till nästa helg.

Jag hoppas också att ni alla såg intervjun med skidåkaren Johan Olsson i söndags. Han har ändrat sin träning så att de maximala passen (85-100 %) har minskats radikalt. Ja han sa till och med att han INTE KÖRT ETT ENDA max-pass i månaderna mars till och med november. Ändå vinner han skidpremiären !!!!!!!!!! (nu skall man dock veta att han kompenserar detta genom att träna OFTA). Dvs öka träningsdosen men minska intensiteten!!

Veckans träning

Måndag 18.30 Fridhem MTB

Måndag 21.00 Rimnershallen Intervallträning

Tisdag 18.30 Klubblokalen Intervallträning

Onsdag 18.00 Klubblokalen Ungdomsträning

Onsdag 20.30 Rimnershallen Intervallträning

Torsdag 18.30 Klubblokalen Intervallträning

Lördag 10.00 Torget Motionscykel landsväg/grusväg

Söndag 10.00 Torget Distansträning landsväg/grusväg

Söndag 10.00 Torget Motionscykling landsväg/grusväg

(Lördag och söndag utbytes mot inneträning i vår träningslokal om vädret är för dåligt för utecykling

Söndag 16.00 Klubblokalen Intervallträning.

PS. Vill ni ha denna information löpande till ert eget mailkonto så anmäler ni er till akehansson01

På facebook finns ofta spontana träningar utlagda.

Medlemsavgiften år 2017 är 300 kronor och kan inbetalas till Bankgiro 5779-7771
eller Swish 123 459 66 49

Vi ses på vägarna

Åke Hansson

akehansson01

**************************************************************************************** Note: If the reader of this message is not the intended recipient, or an employee or agent responsible for delivering this message to the intended recipient, you are hereby notified that any dissemination, distribution or copying of this communication is strictly prohibited. If you have received this communication in error, please notify us immediately by replying to the message and deleting it from your computer. Thank you. ****************************************************************************************