Årsmötet är framflyttat till den 22de Mars !

Hej alla,

Det visade sig att vår sponsor Cykelhuset har kvällsöppet onsdagen den 15de Mars…

Eftersom alla ska få chansen att besöka Cykelhuset denna kvällen flyttar vi årsmötet 1 vecka framåt i stället.

Vi kommer att ha representanter från båda UCK samt UMTB på plats J

UCK Årsmöte :

Välkommen Onsdagen den 22de Mars.

Kl 19:00 på Dagny’s ( Klubblokalen )

Tack,

Hälsningar,

Styrelsen

**************************************************************************************** Note: If the reader of this message is not the intended recipient, or an employee or agent responsible for delivering this message to the intended recipient, you are hereby notified that any dissemination, distribution or copying of this communication is strictly prohibited. If you have received this communication in error, please notify us immediately by replying to the message and deleting it from your computer. Thank you. ****************************************************************************************