Träningstider Lör/Sön

Hej alla !

På förekommen anledning har vi genomförd en omröstning på Facebook angående Söndagens starttid, kl 10:00

Majoriteten av våra flitigaste cyklister valde samma starttid som på Lördagar vilket är kl. 09:00 Sommartid.

35 – Ja Tack !

9 – Spelar ingen roll.

3 – Nej Tack !

Hädanefter kör vi samma på båda dagar med start nu på Söndag 9de April

Lördag & Söndag

09:00 Sommartid

10:00 Vintertid.

Kör hårt !

Mvh,

Styrelsen

**************************************************************************************** Note: If the reader of this message is not the intended recipient, or an employee or agent responsible for delivering this message to the intended recipient, you are hereby notified that any dissemination, distribution or copying of this communication is strictly prohibited. If you have received this communication in error, please notify us immediately by replying to the message and deleting it from your computer. Thank you. ****************************************************************************************