EXT SENDER-Dalslandsrundan 14 maj

Hej alla medlemmar !

På torsdagens funktionärsmöte tog vi beslutet att ställa in Dalslandsrundan pga det dåliga väglaget.

Fler av er kanske har sett bilderna på hur det ser ut nu och det kan till och med bli ännu värre…

Stora delar har lagats med oljegrus vilket inte är någon höjdare att cykla på och det är helt enkelt farligt.

Det som var väldigt positiv var att många dök upp i torsdags ! härligt att se så många som ville ställa upp J

Vi kommer att skapa en liten arbetsgrupp nu och siktar på 2018 i stället.

Nu satsar vi full fart på våra andra arrangemang Herrestadsfjälloppet på nationaldagen ( på kvällen, start 18:30)

Och Swix Uddevalla MTB den 15de Juli, hoppas på många som vill ställa upp och hjälpa oss.

Vi drar igång funktionärsarbetet för Uddevalla MTB under nästa vecka så om ni vill vara med är det bara att hojta till J

Tack på förhand!

Mvh,

Styrelsen

From: Åke Hansson [mailto:akehansson01@gmail.com]
Sent: den 2 maj 2017 12:54
To: Albin Nilson; Alexander Storkenfeldt; Alf Engqvist; Andére Atzori; Anders Emauelsson; Anders Fornegård; Anders Larsson; Anders Larsson; Anders Lindén; Anders Olsson; Anders Palmqvist; Anders Svensson; Anders Wallström; Anders Wassblad; Anders Yngve; André Olofsson; Andreas Björk; Andreas Gabrielsson; Andreas Gleisner; Andreas Ragnestål; Andreas Skälegård; Ann-Marie Gustavsson; Anna Sällström; Anne Hansson; Vosselman, Arjan; Bengt Adolfsson; Bengt Andersson; Bengt Aronsson; Bengt Larsson; Bengt-Åke Ahlsén; Bertil Brogeland; Bjarne Johansson; Björn Bankler; Björn Johansson; Björn Nystén; Bo Andersson; Bo Jonsson; Bo Olofsson; Bobby Hermansson; Cales Och Annika Knutsson; Christer Appelgren; Christer Arvidson; Christer Haglund; Christer Robertsson; Christian Assmus; Daniel Sundberg; David Boman; David Jönsson; Dennis Fredriksson; Elin Johansson; Emma Nystrand; Erik Beckeman; Erik Björkegren; Erik Lorentzon; Erik Olsson; Esa Kuusiniemi; Eva Gabrielsson; Filip Oscarsson; Flygplan 45; Fredrik Bogren; Fredrik Johansson; Georg; Gerardo Alas; Gisle Ek; Glenn Karlsson; Gro; Gunnar Åkerlund; Göran Wikheim; Hampus Karlsson; Hans Andersson; Hans Ryding; Hemsidan Fb; Henrik Johansson; Henrik Söreklint; Henrik Tuneberg; Håkan Aronsson; Håkan Lyckeberg; Ilari Ragnell; Ingemar Bröjer; Ingvar Kåberg; Lars Johansson; Stig Andersson; Åke Hansson
Subject: EXT SENDER-Dalslandsrundan 14 maj

Ni som har erbjudit er att vara funktionärer och har möjlighet att komma, är inbjudna på torsdag till klubblokalen. Vi behöver diskutera arbetsuppgifter. Kl 18,00. Finns det någon som har bansträckningarna över sträckorna i digital form? Mottages hjärtligt!
Mvh Peter

Ni som ännu ej anmält er som funktionär, Gör det omedelbart till Peter Ferm. Kom sedan också på torsdag!

// Åke

**************************************************************************************** Note: If the reader of this message is not the intended recipient, or an employee or agent responsible for delivering this message to the intended recipient, you are hereby notified that any dissemination, distribution or copying of this communication is strictly prohibited. If you have received this communication in error, please notify us immediately by replying to the message and deleting it from your computer. Thank you. ****************************************************************************************