Träning vecka 27

Hej!

Sommar och sol. Skönt tycker de flesta. Dock icke jag som anlagt 800 m2 ny gräsmatta (hoppas att vattnet i brunnen räcker!).

Jag ber er observera och följa meddelande från banansvarige på sträckan vid Råsseröd för U-a MTB: Hej alla . "Vi" har tyvärr fått klagomål . om ni cyklar ua mtb tävlingsbanan uppe vid Råsseröd 174 . VIKTIGT att ni saktar ner farten om ni "kör fel"och kör igenom denna gård . Om vi inte respekterar detta kan vi få problem med framtida tävlingar(då dom är markägare) . Igår gick det tydligen väldig fort igenom gården enligt henne . Och tidigare i veckan var någon från Uddevalla cykelklubb (enl kläderna) som var väldig nära att krocka med ett barn. Detta har hänt vid flertalet tillfälle säger hon.

Från lördagens motionsträning på landsväg kan jag glädjande konstatera att en ny tjej dök upp. Mindre glädjande var att "gubbarna" körde ifrån henne på hemvägen. Har vi inte 1.000 gånger sagt att ALLA skall med hem. Skärpning anbefalles!!!!

Från Veteran-SM landsväg har Stig rapporterat på hemsidan.

Veckan aktiviteter
(OBS gäller bara klubbarrangemang)

Måndag 18.30 Fridhem MTB

Tisdag 18.00 Torget Intervallträning lvg
Onsdag 18.00 Bjursjön MTB-träning
Onsdag 18.00 Torget Lagtempoträning racer

Torsdag 18.00 Torget Intervallträning racer

Torsdag 18.00 Cykelhuset MTB-träning
Lördag 09.00 Torget Motionsträning

Söndag 09.00 Torget Motions- och Distansträning

PS. Vill ni ha denna information löpande till ert eget mailkonto så anmäler ni er till akehansson01

På facebook finns ofta spontana träningar utlagda.

Medlemsavgiften år 2017 är 300 kronor (familj 500 kronor) och kan inbetalas till Bankgiro 5779-7771 eller Swish 123 459 66 49. Glöm ej att ange namn. adress. mailadress och personnummer. Får ni inte plats med all information vid inbetalningen så maila uppgifterna till vår kassör kicki_jacobsson_7300@outlook.com

Vi ses på vägarna

Åke Hansson

akehansson01