Provkväll enbart Onsdagen den 23de !

Hej Alla !

För info, vi annullerar Tisdagen och kör enbart på Onsdagen den 23de

Hoppas så många som möjligt kan komma och vi håller öppet tills alla är nöjda J !

Om ni inte har möjlighet att komma är det bara att höra av sig till mig så löser vi något under veckan därpå i stället.

Inga problem !

Tack,

Hälsningar,

/Arjan

0705405786

From: Vosselman, Arjan
Sent: den 14 augusti 2017 15:06
To: ‘Åke Hansson’; Albin Nilson; Alexander Storkenfeldt; Alf Engqvist; Andére Atzori; Anders Emauelsson; Anders Fornegård; Anders Larsson; Anders Larsson; Anders Lindén; Anders Olsson; Anders Palmqvist; Anders Svensson; Anders Wallström; Anders Wassblad; Anders Yngve; André Olofsson; Andreas Björk; Andreas Gabrielsson; Andreas Gleisner; Andreas Ragnestål; Andreas Skälegård; Ann-Marie Gustavsson; Anna Sällström; Anne Hansson; Bengt Adolfsson; Bengt Andersson; Bengt Aronsson; Bengt Larsson; Bengt-Åke Ahlsén; Bertil Brogeland; Bjarne Johansson; Björn Bankler; Björn Johansson; Björn Nystén; Bo Andersson; Bo Jonsson; Bo Olofsson; Bobby Hermansson; Cales Och Annika Knutsson; Calle Enoch; Christer Appelgren; Christer Arvidson; Christer Haglund; Christer Robertsson; Christian Assmus; Daniel Sundberg; David Boman; David Jönsson; Dennis Fredriksson; Elin Johansson; Emma Nystrand; Erik Beckeman; Erik Björkegren; Erik Lorentzon; Erik Olsson; Esa Kuusiniemi; Eva Gabrielsson; Filip Oscarsson; Flygplan 45; Fredrik Bogren; Fredrik Johansson; Georg; Gerardo Alas; Gisle Ek; Glenn Karlsson; Gro; Gunnar Åkerlund; Göran Wikheim; Hampus Karlsson; Hans Andersson; Hans Ryding; Hemsidan Fb; Henrik Johansson; Henrik Söreklint; Henrik Tuneberg; Håkan Aronsson; Håkan Lyckeberg; Ilari Ragnell; Ingemar Bröjer; Ingvar Kåberg; Lars Johansson; Stig Andersson
Subject: RE: EXT SENDER – Träning vecka 33

Obs, klädesvisning / provkvällar är INTE denna vecka.

Som dom flesta förhoppningsvis har sett på Facebook är det den 22de eller 23de som gäller !

Skickar härmed vidare inbjudan även på mail =>

Provkväll av LAWI’s Träningskläder:

Tisdag 22de Aug & Onsdag 23de Aug från kl.19:00 (klubblokalen/Dagny’s)

Nu har vi chansen igen att prova hela LAWI’s utbud innan det blir vinter!

Passa på att tilläggsbeställa eller känna och klämma på dom olika kläder så man vet vad det är och att det passar.

Alla är vi olika J

Det är olika kort/kort, överdragskläder, fritidskläder, tempo/tävlingsdräktar, långbyxor, tröjor, jackor osv osv

Vi har Dam, Herr och Barn storlekar !, sen kan man även välja olika längder på såväl byxor (ben) och tröjor (arm)

Passa på nu J Hoppas så många som möjligt kan komma, vänligen meddela om ni har tänkt att delta så vi vet.

Tack på förhand !

(Oavsett vilken kväll så krockar vi med en tävling eller träning…jag vet…därav 2 kvällar…

Vi har även lagt det lite senare så man kan komma efter träning/tävling om så önskas…)

Har ni ingen möjlighet att närvara kan vi lösa något veckan därpå om så önskas.

det är bara att höra av sig till mig i så fall!

Obs vi kommer även att kunna erbjuda Aerohandskar i olika färgar (250 SEK paret / eller mängdrabatt såklart…)

Våra färgglada strumpor såklart… (80 SEK paret eller 3 par för 200SEK)

Men även kanonbra undertröjor i olika tjocklek.(mellan 250 och 400 SEK)

Samma undertröjor används av flera continental teams samt Astana så det är fina grejor till bra priser.

Välkommen !

/Arjan

From: Åke Hansson [mailto:akehansson01@gmail.com]
Sent: den 14 augusti 2017 10:14
To: Albin Nilson; Alexander Storkenfeldt; Alf Engqvist; Andére Atzori; Anders Emauelsson; Anders Fornegård; Anders Larsson; Anders Larsson; Anders Lindén; Anders Olsson; Anders Palmqvist; Anders Svensson; Anders Wallström; Anders Wassblad; Anders Yngve; André Olofsson; Andreas Björk; Andreas Gabrielsson; Andreas Gleisner; Andreas Ragnestål; Andreas Skälegård; Ann-Marie Gustavsson; Anna Sällström; Anne Hansson; Vosselman, Arjan; Bengt Adolfsson; Bengt Andersson; Bengt Aronsson; Bengt Larsson; Bengt-Åke Ahlsén; Bertil Brogeland; Bjarne Johansson; Björn Bankler; Björn Johansson; Björn Nystén; Bo Andersson; Bo Jonsson; Bo Olofsson; Bobby Hermansson; Cales Och Annika Knutsson; Calle Enoch; Christer Appelgren; Christer Arvidson; Christer Haglund; Christer Robertsson; Christian Assmus; Daniel Sundberg; David Boman; David Jönsson; Dennis Fredriksson; Elin Johansson; Emma Nystrand; Erik Beckeman; Erik Björkegren; Erik Lorentzon; Erik Olsson; Esa Kuusiniemi; Eva Gabrielsson; Filip Oscarsson; Flygplan 45; Fredrik Bogren; Fredrik Johansson; Georg; Gerardo Alas; Gisle Ek; Glenn Karlsson; Gro; Gunnar Åkerlund; Göran Wikheim; Hampus Karlsson; Hans Andersson; Hans Ryding; Hemsidan Fb; Henrik Johansson; Henrik Söreklint; Henrik Tuneberg; Håkan Aronsson; Håkan Lyckeberg; Ilari Ragnell; Ingemar Bröjer; Ingvar Kåberg; Lars Johansson; Stig Andersson; Åke Hansson
Subject: EXT SENDER – Träning vecka 33

Hej!

Mycket händer i klubben.

Två av våra MTB-åkare har åkt till Österrike för att delta i ungdoms-EM.

Några av MTB-åkarna deltog i CykelVasan, medan andra (bl jag själv) cyklade Velofondo i Vårgårda.

I Vårgårda, där jag jobbade med antidopingkontrollerna, träffade jag bland andra Sara Olsson i den blågula landslagsdräkten.

Denna vecka är det klädesvisning i klubblokalen tisdag och onsdag klockan 19.00

Arjan planerar att till nästa år starta upp mer klubbtävlingar på landsväg (tillsammans med några andra klubbar).

För övrigt noterar jag MTB-cyklisterna är flitiga på facebook och vår hemsidan. Roligt att läsa tycker jag!

Veckan aktiviteter
(OBS gäller bara klubbarrangemang)

Måndag 18.30 Fridhem MTB

Tisdag 18.00 Torget Intervallaträning racer
Onsdag 18.00 Torget Lagtempoträning racer

Onsdag 18.00 Bjursjön MTB-träning

Torsdag 18.00 Torget Intervallträning racer

Lördag 09.00 Torget Motion- och distansträning

Söndag 09.00 Torget Motions- och Distansträning

PS. Vill ni ha denna information löpande till ert eget mailkonto så anmäler ni er till akehansson01

På facebook finns ofta spontana träningar utlagda.

Medlemsavgiften år 2017 är 300 kronor (familj 500 kronor) och kan inbetalas till Bankgiro 5779-7771 eller Swish 123 459 66 49. Glöm ej att ange namn. adress. mailadress och personnummer. Får ni inte plats med all information vid inbetalningen så maila uppgifterna till vår kassör kicki_jacobsson_7300@outlook.com

Vi ses på vägarna

Åke Hansson

akehansson01

**************************************************************************************** Note: If the reader of this message is not the intended recipient, or an employee or agent responsible for delivering this message to the intended recipient, you are hereby notified that any dissemination, distribution or copying of this communication is strictly prohibited. If you have received this communication in error, please notify us immediately by replying to the message and deleting it from your computer. Thank you. ****************************************************************************************