Träning vecka 40

Hej!

Oktober månad, regn och rusk. Säsongen är slut, med undantag av cykelcross. Nu upphör landsvägsträningarna på kvällstid (tisdag, onsdag och torsdag). I slutet av månaden börjar inneträningen. Tack Sara, Pontus och Marcus för att ni skall ta er an ungdomsträningen, nu när vi har barn/ungdom som kör MTB och landsväg.

Helgernas landsvägsträning fortsätter givetvis (vi kör ju 12 månader om året).
Veckan aktiviteter
(OBS gäller bara klubbarrangemang)

Måndag 18.30 Fridhem MTB
Onsdag 18.00 Bjursjön MTB-träning
Lördag 09.00 Torget Motion- och distansträning

Söndag 09.00 Torget Motions- och Distansträning

PS. Vill ni ha denna information löpande till ert eget mailkonto så anmäler ni er till akehansson01

På facebook finns ofta spontana träningar utlagda.

Medlemsavgiften år 2017 är 300 kronor (familj 500 kronor) och kan inbetalas till Bankgiro 5779-7771 eller Swish 123 459 66 49. Glöm ej att ange namn. adress. mailadress och personnummer. Får ni inte plats med all information vid inbetalningen så maila uppgifterna till vår kassör kicki_jacobsson_7300@outlook.com

Vi ses på vägarna

Åke Hansson