Ingen klädprovning på Torsdag !

Hej alla!

Vi ställer in klädprovningen nu på Torsdag.

Är det någon här som vill komplettera garderoben eller skaffa nytt är det bara att höra av sig direkt till mig så hjälper jag er.

Jag lägger beställningen senast den 15de Januari för att få fram allt innan säsongen börjar igen.

Vi har även ett litet lager kort/kort för att täcka akuta behov, det är bara att höra av sig i så fall.

Må gott !

Hälsningar,

Arjan Vosselman

0705405786

**************************************************************************************** Note: If the reader of this message is not the intended recipient, or an employee or agent responsible for delivering this message to the intended recipient, you are hereby notified that any dissemination, distribution or copying of this communication is strictly prohibited. If you have received this communication in error, please notify us immediately by replying to the message and deleting it from your computer. Thank you. ****************************************************************************************