Årsmöte Uddevalla CK

2018 såklart J ursäkta !

Må gott,

/Arjan

From: Vosselman, Arjan
Sent: den 8 februari 2018 15:10
To: Vosselman, Arjan; Mathias Lind; Mathias Lövgren; Maths Karlsson; Mats Andersson; Mattias Andersson; Mattias Bagge; Mattias Gynäs; Mattias Johansson; Matz Magnusson; Maud Abrahamsson; Mia Fredriksson; Mikabla; Mikael Holmgren; Mikael Kavleskog; Mikael Nystrand; Mikael Stenström; Mogens Bove; Monica Bragd; Nicklas Wilenius; Niclas Revelj; Niclas Ryrmalm; Niklas Andersson; Niklas Andersson; Niklas Martinsson; Niklas Olsson; Ola Bengtsson; Ola Gunnarsson; Oliver.Olofsson; Olov Olsson; Pascal Hansson; Patrik Albertsson; Patrik Jonsson; Patrik Lindroth; Patrik Valberg; Per Andersson; Per Beckeman; Per Josefsson; Per Kåberg; Per Lissledal; Peter Ferm; Peter Gustavsson; Peter Karlsson; Peter Sanftleben; Peter Szamer; Rasmus Carlsson; Richard Quist; Richard Salonen; Rikard Gunnarsson; Robban K; Robert Hansson; Robert Janzon; Robert Liljander; Robin Magnusson; Ronnie Holmberg; Ronny Hedberg; Rouger Andersson; Roy Sandström; Sandra; Sara & Pontus Olsson; Sara Olsson; Sara Olsson; Serge Oreiller; Stefan Gemsjö; Stefan Josefsson; Stefan Magnusson; Stefan Sävland; Stig Andersson; Susanne Nystrand; Svante Skylvik; Terje Skaarnes; Therese Karlsson; Thomas Johansson; Thomas Johansson; Thomas Stolt; Thord Ekström; Tina Simmerström; Tobias Alden; Tomas Eriksson; Tommi Högbring; Tommy Blom; Tommy Wedberg; Tony Jansson; Tord Bröjer; Tord Lindh; Tryggve Ekström; Uddevalla Ck; Uddevalla Massage; Ulf Isberg; Ulf Isgren; Urban Eriksson; Urban Wedberg; William Johansen; Yvonne Lundin; Åke Hansson; Vosselman, Arjan; Jacob Jagertoft; Jan Bodin; Jan Eriksson; Jan Johansson; Jan Pettersson; Jan Åkerman; Jan-Artur Hedemyr; Jan-Ove Holmberg; Janne; Janne Brittelund; Jeanette Lindberg; Jenny Helmbro; Jens Olsson; Jesper Johanson; Jesper Svensson; Jesper Wassblad; Joakim Ahl; Joakim Andersson; Joakim Franzon; Joakim Kjelldahl; Joannis Xantopoulos; Jocke Horss; Johan Davidsson; Johan Haldén; Johan Johansson; Johan Liedholm; Johan Persson; Johan Rungebo; Johan Sörqvist; Johanna Kjelldahl; Johanna Sahlgren; Johnny Luther; Jonas Gartman; Jonas Hesselroth; Jonas Johansson; Jons Jacobsson; Jörgen Fält; Jörgen Karlsson; Jörgen Linder; Jörgen Sundberg; Kalle Eriksson; Karin Bjurstam; Karolina Hansson; Kenneth Gustafsson; Kenth Johansson; Kerripi; La Joelsson; Lars Andersson; Lars Christensen; Lars Johansson; Lars Olvén; Lars-Åke Olson; Lena Wireby; Lennart Fagerlund; Linnea Skälegård; Linus Netshagen; Madde; Magnus Bergquist; Magnus Ekwall; Magnus Eriksson; Magnus Helsing; Magnus Josefsson; Magnus Mattsson; Magnus Skylvik; Malin Alm; Malin Laurel; Malin Nystrand; Marcus Kjelldahl; Marie Söderberg; Markku Väisänen; Martin Anderson; Martin Blohm; Martin Skarle; Martin Svensson; Stig Andersson; Åke Hansson; Albin Nilson; Alexander Storkenfeldt; Alf Engqvist; Andére Atzori; Anders Emauelsson; Anders Fornegård; Anders Larsson; Anders Larsson; Anders Lindén; Anders Olsson; Anders Palmqvist; Anders Svensson; Anders Wallström; Anders Wassblad; Anders Yngve; André Olofsson; Andreas Björk; Andreas Gabrielsson; Andreas Gleisner; Andreas Ragnestål; Andreas Skälegård; Ann-Marie Gustavsson; Anna Sällström; Anne Hansson; Annelie Mogensen; Vosselman, Arjan; Bengt Adolfsson; Bengt Andersson; Bengt Aronsson; Bengt Larsson; Bengt-Åke Ahlsén; Bertil Brogeland; Bjarne Johansson; Björn Bankler; Björn Johansson; Björn Nystén; Bo Andersson; Bo Jonsson; Bo Olofsson; Bobby Hermansson; Cales Och Annika Knutsson; Calle Enoch; Christer Appelgren; Christer Arvidson; Christer Haglund; Christer Robertsson; Christian Assmus; Daniel Sundberg; David Boman; David Jönsson; Dennis Fredriksson; Elin Johansson; Emma Nystrand; Erik Beckeman; Erik Björkegren; Erik Lorentzon; Erik Olsson; Esa Kuusiniemi; Eva Gabrielsson; Filip Oscarsson; Flygplan 45; Fredrik Bogren; Fredrik Johansson; Georg; Gerardo Alas; Gisle Ek; Glenn Karlsson; Gro; Gunnar Åkerlund; Göran Larsson; Göran Larsson; Göran Wikheim; Hampus Karlsson; Hans Andersson; Hans Ryding; Hemsidan Fb; Henrik Johansson; Henrik Söreklint; Henrik Tuneberg; Håkan Aronsson; Håkan Lyckeberg; Ilari Ragnell; Ingemar Bröjer; Ingvar Kåberg; Lars Johansson; Stig Andersson; Åke Hansson
Subject: Årsmöte Uddevalla CK

Hej allihopa !

Då va det dags igen J

Uddevalla Cykelklubbs årsmöte hålles i klubblokalen

på Kasenabbevägen, Uddevalla ( Dagny’s )

Tisdag den 20 Febr 2017 klockan 18.00.

Föredragslistan är bifogat,

Välkommen!

Hälsningar !

UCK Styrelsen

**************************************************************************************** Note: If the reader of this message is not the intended recipient, or an employee or agent responsible for delivering this message to the intended recipient, you are hereby notified that any dissemination, distribution or copying of this communication is strictly prohibited. If you have received this communication in error, please notify us immediately by replying to the message and deleting it from your computer. Thank you. ****************************************************************************************