SWIX Uddevalla MTB

Hej Cykelvänner!

Det börjar dra ihop sig och vädret ser ut att vara på topp igen 🙂 För att avlasta befintlig personal hade det varit väldigt skönt att få lite extra hjälp med uppbyggnad av målet samt målgången.

Vi behöver även hjälp med att langa vatten/dryck/mat efter målgången samt att ge alla deltagare medalj.

Det handlar om några timmar under eftermiddagen från typ kl 12:00.

Det finns även behov av extra personal vid nummerlappsutdelning på morgonen samt vid starten om det skulle passa bättre…Tack på förhand !

From: Åke Hansson [mailto:akehansson01@gmail.com]
Sent: den 2 juli 2018 12:08
To: Albin Nilson <albinnilsson1996@outlook.com>; Alexander Storkenfeldt <alexander.storckenfeldt@anticimex.se>; Alf Engqvist <alf.engqvist@telia.com>; Andére Atzori <andreatzori@gmail.com>; Anders Emauelsson <anders.emanuelsson@mellerud.se>; Anders Larsson <mejltillanders@gmail.com>; Anders Lindén <anders.linden71@hotmail.com>; Anders Olsson <banneknott@gmail.com>; Anders Palmqvist <anders.palmqvist@hv.se>; Anders Svensson <anders.svensson@tele2.com>; Anders Wallström <anders.vahlstrm@telia.com>; Anders Wassblad <wassblad@telia.com>; Anders Yngve <woodleg@hotmail.com>; André Olofsson <carlandre1@msn.com>; Andreas Björk <bjork.andreas@gmail.com>; Andreas Gabrielsson <acke_9@msn.com>; Andreas Gleisner <andreas.gleisner@gmail.com>; Andreas Ragnestål <andreas.ragnestal@vgregion.se>; Andreas Skälegård <andreas@nyenergi.se>; Andreas Sällström <andreas.sallstrom86@gmail.com>; Ann-Marie Gustavsson <ann-marie.gustavson@telia.com>; Anna Sällström <anna_doodie@hotmail.com>; Anne Hansson <anne_hansson66@hotmail.com>; Annelie Mogensen <anneliemogensen@gmail.com>; Vosselman, Arjan <arjan.vosselman@aptiv.com>; Bengt Adolfsson <bengt.adolfsson@telia.com>; Bengt Andersson <vvsbengt@outlook.com>; Bengt Aronsson <bengt.g.aronsson@hotmail.com>; Bengt Larsson <bengt.larsson@folksam.se>; Bengt-Åke Ahlsén <052531598@telia.com>; Bertil Brogeland <bertil.brogeland@telia.com>; Bjarne Johansson <bj.74@hotmail.com>; Björn Bankler <bjornbankler@gmail.com>; Björn Johansson <bjornj@me.com>; Björn Nystén <bjorn.nysten@uddevalla.se>; Bo Andersson <m16_92@hotmail.com>; Bo Jonsson <jonssbo@msn.com>; Bo Olofsson <boolofsson33@gmail.com>; Bobby Hermansson <bobbyh@telia.com>; Cales Och Annika Knutsson <claes.k@telia.com>; Calle Enoch <challe_183@hotmail.com>; Christer Appelgren <chrispbp@gmail.com>; Christer Arvidson <christerarvidsson@hotmail.com>; Christer Haglund <haglund.christer@tele2.se>; Christer Robertsson <christer.robertsson@ericsson.com>; Christian Assmus <asschr76@live.se>; Daniel Sundberg <daniel@sudde.se>; David Boman <davidboman89@gmail.com>; David Jönsson <davidjonsson66@gmail.com>; Dennis Fredriksson <dennis@simpartner.se>; Elin Johansson <milot10@hotmail.se>; Emma Nystrand <emma.nystrand@hotmail.com>; Erik Beckeman <Erik.Beckeman@bearcom.se>; Erik Björkegren <erik_bjorkegren@hotmail.com>; Erik Lorentzon <eriklorentzon@gmail.com>; Erik Olsson <erik.121980@gmail.com>; Esa Kuusiniemi <esa.kuusiniemi@icloud.com>; Eva Gabrielsson <evagabrielsson@hotmail.com>; Filip Oscarsson <filip.oscarsson@telia.com>; Flygplan 45 <flygplan45@yahoo.se>; Fredrik Bogren <fredrik.bogren@gmail.com>; Fredrik Johansson <fhj@telia.com>; Georg <audistcc04@hotmail.com>; Gerardo Alas <gerardo.alas@telia.com>; Gisle Ek <gisleeik@gmail.com>; Glenn Karlsson <glenn.karlsson@midroc.se>; Gro <grodan_frosk@hotmail.com>; Gunnar Åkerlund <gunnar.akerlund@telia.com>; Göran Larsson <goran.larsson.it@telia.com>; Göran Larsson <goran.winesh@gmail.com>; Göran Wikheim <goran.wikheim@gmail.com>; Hampus Karlsson <salminger@hotmail.com>; Hans Andersson <hans.73@tele2.se>; Hans Ryding <hans-Ryding@tele2.se>; Hemsidan Fb <>; Henrik Johansson <henrik89johansson@hotmail.se>; Henrik Söreklint <henrik.soreklint@arcticpaper.com>; Henrik Tuneberg <henrik.tuneberg@gmail.com>; Håkan Aronsson <famaronsson@hotmail.com>; Håkan Lyckeberg <hly@shimano-eu.com>; Ilari Ragnell <ilari.rangell@spray.se>; Ingemar Bröjer <Ingemar.brojer@gmail.com>; Ingvar Kåberg <ingvarkaberg@live.se>; Lars Johansson <lars.johansson@hv.se>; Stig Andersson <stig.plate@collectorinkasso.se>; Åke Hansson <akehansson01@gmail.com>
Subject: EXT SENDER – Träning vecka 27

Hej!

Mycket spontana träningsförslag finns på facebook. Ofta med fikastopp.

Måndag (2/7) med start från Fridhem 18.30 Långhalmen runt. MTB- eller Cross-cykel.

Onsdagens MTB-cykling vid Bjursjön är också säsongsavslutning, vilket bla betyder att klubben bjuder på bullfest.

Nästa tävlingsdag för UCKup blir torsdag (5/7) med linjelopp från Fridhem ("Lilla Dalslandsrundan")

Vår världsmästare i 4X, Felix Beckeman, kör ju även (i Sverige) Enduro-cykling. I Sverige-Cupens tävling (ca. 300 !!! deltagare) i Östersund blev han 2:a. Nu till helgen väntar VM i Italien i 4X. Skall han kunna försvara sitt VM-guld?

Veckans träning

Måndag 18.30 Fridhem MTB eller Cross
Tisdag 18.00 Torget Intervallträning
Onsdag 18.00Torget Lagtempoträning
Onsdag 18.00 Bjursjön MTB, avslutningsfest
Torsdag 18.00 Fridhem UCKup
Lördag 09.00 Torget Motionscykling
Söndag 09.00 Torget Distansträning

PS. Vill ni ha denna information löpande till ert eget mailkonto så anmäler ni er till akehansson01

På facebook finns ofta spontana träningar utlagda.

Medlemsavgiften år 2018 är 300 kronor (familj 500 kronor) och kan inbetalas till Bankgiro 5779-7771 eller Swish 123 459 66 49. Glöm ej att ange namn. adress. mailadress och personnummer. Får ni inte plats med all information vid inbetalningen så maila uppgifterna till vår kassör kicki_jacobsson_7300@outlook.com

Vi ses på vägar
Åke Hansson

akehansson01

**************************************************************************************** Note: If the reader of this message is not the intended recipient, or an employee or agent responsible for delivering this message to the intended recipient, you are hereby notified that any dissemination, distribution or copying of this communication is strictly prohibited. If you have received this communication in error, please notify us immediately by replying to the message and deleting it from your computer. Thank you. ****************************************************************************************