UCK Veckomail 38

Hej alla !

…..Då var den officiella landsvägsäsongen över för det här året….

Efter föra veckans framgångsrika cup avslutning för masters var det dags för seniorerna att göra upp om dom sista poängarna i Västerås…

Igår roffade Tobias Ahl åt sig en fin 3de plats och idag blev det till och med vinst för Erik Johansson på det anrika Anundsloppet !

Härligt att se den individuella utvecklingen genom året, det innebär att vi har en otrolig bredd i detta lag och alla kan faktiskt ta hem en vinst J

Tyvärr räckte det inte hela vägen så Seniorcupen individuellt vinns av Patrik Winell från CK Hymer före Tobias Ahl och Marcus Kjelldahl.

MEN…..Uddevalla CK vinner lagtävlingen före CK Hymer och 3a CK Wänershof !!!

Stort Grattis grabbar, härligt kämpat och Stort Tack för den här säsongen !!

Även våra grabbar i P10/12 , Gustav och Tobias, passade på att få med sig en tävling till i benen och det gjorde dem med bravur.

Gustav tog med sig 2 Guldpeng hem från Västerås och Tobias ett brons och ett Silver, det bådar alltså gott inför nästa säsong J

Härligt kämpat grabbar ! lite vila nu så kör vi igång på Dagnys snart… J

Känns lite vemodigt nu men som tur fortsätter MTB några veckor till och CX säsongen börjar faktiskt nu J

I Onsdags körde vi KM/DM MTB vid Bjursjön men tyvärr hamnade resultatlistan i klubblokalen så jag få be at återkomma med detta !

Jag var flaggvakt och hade således enbart koll på långa banan där David Kangas tyvärr tappade ledningen pga en skada.

Han drog i foten och fick bryta tävlingen i slutet av första varvet…vi önskar honom härmed snabb bättring !

David jagades i alla fall av junioren Melvin Friis och ”senioren” Christian Assmus som vann var sin klass.

Kul att se så många som kom till start och ett extra stort Tack till Joakim Ahl som ordnade allt på ett föredömligt sätt !

Vi återkommer med dom officiella resultaten.

Som sagt, hösten är här vilket innebär att det är dags för CX ( CykelCross )

Starten för den här säsongen var i Falun och där hade vi Oscar Lind på startlinjen i Juniorklassen.

Oscar körde CX-pokalen igår med Herrar A (blandad grupp Elit, H30 och Junior) det slutade med en 7:e plats (spurtstrid med svenska mästaren Martin Eriksson) och 2:a av juniorerna.

Idag blev det en stabil 2:a plats i SweCup.

Samtidigt som vi avslutar med framgångar så börjar Uddevalla CK med nya J Härligt !

Stort Grattis Oscar till en mycket bra säsongstart!

På vår Facebooksida kan ni läsa och hitta mer info om alla våra framgångar J

På Gång:

*Kläder…provkväll på måndag 17de Sept 18:30 hos Autoexperten på Kuröd, det finns ett evenemang skapat på Facebook med. ( obs om ni har koll på era storlekar är det bara att lägga ett mail så behöver ni inte komma )

*Mallorca 2019, obs enbart till licensierade eller mycket vana cyklister, jag har lagt ett erbjudande på Facebook om en tidig Mallorca resa i slutet av Febr. Alla som inte har Facebook kan kontakta mig på mail för detaljerna. (bara så ni vet..)

Kommande vecka ser ut som vanligt…

Måndag 18.30 Fridhem MTB
Tisdag 18.00 Torget Intervallträning LVG
Onsdag 18.00 Torget Lagtempoträning LVG

Onsdag 18.00 KM / DM MTB Bjursjön

Torsdag 18.00 Torget Intervallträning LVG
Lördag 09.00 Torget Motionscykling LVG
Söndag 09.00 Torget Distansträning LVG

Må gott!

/Arjan

PS. Vill ni ha denna information löpande till ert eget mailkonto så anmäler ni er till arjan.vosselman

Medlemsavgiften år 2018 är 300 kronor (familj 500 kronor) och kan inbetalas till Bankgiro 5779-7771 eller Swish 123 459 66 49. Glöm ej att ange namn. adress. mailadress och personnummer. Får ni inte plats med all information vid inbetalningen så maila uppgifterna till vår kassör kicki_jacobsson_7300

**************************************************************************************** Note: If the reader of this message is not the intended recipient, or an employee or agent responsible for delivering this message to the intended recipient, you are hereby notified that any dissemination, distribution or copying of this communication is strictly prohibited. If you have received this communication in error, please notify us immediately by replying to the message and deleting it from your computer. Thank you. ****************************************************************************************