UCK Veckomail 38

Hej på er !

Det blir inte alltid som man tänkt sig….

1 DNF och en 1 DNS nere i ett blåsigt Skåne, båda Sara Olsson och Gustav Nystrand fick kasta handduken pga. en kropp som inte ville vara med och Jesper Ferm fick slita sig i mål på en 8:de plats… Oscar Lind körde för landslaget i Norge/Halden och även han var inte helnöjd… en 4:de plats och en 10:de i totalen är dock inte så pjåkigt med tanke på det internationella startfältet J

Men klart, han vill och kan mer och då är det tråkigt att få en liten svacka just där och då…

Som tur blev det några ljuspunkter för UCK ändå… vad sägs om Felix Beckeman som nöpp 2a plats i Svenskacuppen i Enduro och så hade vi ett gäng ungdomar som körde riktig bra och stabilt på Billingeracet XC, bl.a Amanda Zachariasson, Syskonen Wändel och Vilgot Larsson.

Stort Grattis och Gött att se !

En annan sak som inte blir som man tänkt sig är vårt Uddevalla MTB lopp,

Vi har lyckads med något som många trodde var helt omöjligt… efter 4 år är vi bland dom största och absolut bästa MTB lopp i Sverige men det har satt sina spår…

Vi brottas i organisationsgruppen med några som inte kan och vill lägga så mycket tid längre… vi har även en hel del sträckansvariga som inte kan/vill ställa upp längre tyvärr.

MEN.. det vi brottas med mest är dom tråkiga rykten/spekulationer som säger att vi i organisationsgruppen tjänar pengar på detta….

Det är verkligen väldigt ledsamt att höra och jag hoppas verkligen att vi kan få bukt med dessa rykten snarast möjligt eftersom det suger otroligt mycket energi !

Vi har full transparens och lägger mellan 2 à 400 timmar per person om året för bl.a. ungdomsverksamheter inom våra 3 klubbar, vi sätter Uddevalla på kartan och är ambassadörer för MTB/cykling & motion i allmänhet !

Ungefär 80.000 SEK per klubb om året !

I morgon är det möte igen och finns det några här som kan tänka sig att hjälpa oss nästa år så få ni jättegärna höra av er !

Jag tar gärna emot annat feedback också såklart, något vi gör fel eller ska/bör ändra på för att få fler att engagera sig? Datum ?

Mitt i Juli/semester är kanske ”fel” osv osv.. Tack på förhand!

Det gäller för övrigt inte bara UMTB…ta er gärna en funderare och låt oss göra något riktigt bra av veckan nu !

Tack,

/Arjan

Veckans träningar:

Måndag 18:30 Fridhem/MTB

Tisdag 18:00 LVG intervall Torget (15+)

Onsdag 18:00 LVG lagtempo Torget (15+)

18:00 MTB träning Bjursjön

Torsdag 18:00 LVG intervall Torget (15+)

Fredag mys?..

Lördag 09:00 Torget Motionscykling LVG

Söndag 09:00 Torget Distansträning LVG

PS. Vill ni ha denna information löpande till ert eget mailkonto så anmäler ni er till arjan.vosselman

Medlemsavgiften år 2019 är 400 kronor (familj 600 kronor) och kan inbetalas till Bankgiro 5779-7771 eller Swish 123 459 66 49. Glöm ej att ange namn. adress. mailadress och personnummer. Får ni inte plats med all information vid inbetalningen så maila uppgifterna till vår kassör kicki_jacobsson_7300