UCK Veckomail 42

Hej allihopa !

I går avgjordes den 113:e upplagan av "Il Lombardia" som också kallas "de döda lövens lopp"… Ja, det är höst i Italien med…Härmed är proffssäsongen slut trots att några körde Paris-Tours idag som efterrätt.. 🙂

Själv tillbringade jag många timmar i skogen idag, tillsammans med ett gott gäng för att hitta ett alternativ till Uddevalla MTB banan…tanken är go och det finns en hel del fördelar men…den lär inte bli mycket lättare…snarare tvärtom om man frågor mig vilket man kanske inte ska göra med tanke på mina "skills" i skogen….Spännande tider i alla fall och vi få se om vi kan sy ihop något bra som tilltalar alla inför den 11:e Juli 2020

Som sagt, det är "viloperiod" för en del av oss och därför ser träningsschemat lite halvt fattigt ut. Vecka 45 drar vi igång alla inomhusträningen igen så håll ut !
Fram tills dess har ni ett ypperligt tillfälle för lite reflektion och sätta mål inför 2020…. osv.

Under tiden finns alternativ träning hos Nordic Wellness vilket nu är vår partner, hoppas alla har fått deras mycket förmånliga starterbjudande, om inte återkommer ni till mig så löser vi det.

Må gott,

//Arjan

Veckans träningar:

Måndag 18:30 Fridhem/MTB
Tisdag 19:00 Torget LVG/Kvällskörning med Bengt
(håll koll på Facebook!)
Onsdag

Torsdag

Fredag
Lördag 10:00 Torget Motionscykling LVG
Söndag 10:00 Torget Distansträning LVG

PS. Vill ni ha denna information löpande till ert eget mailkonto så anmäler ni er till arjan.vosselman

Medlemsavgiften år 2019 är 400 kronor (familj 600 kronor) och kan inbetalas till Bankgiro 5779-7771 eller Swish 123 459 66 49. Glöm ej att ange namn. adress. mailadress och personnummer. Får ni inte plats med all information vid inbetalningen så maila uppgifterna till vår kassör kicki_jacobsson_7300