UCK Veckomail => Uddevalla MTB Show

Hej alla medlemmar!

Uddevalla MTB Show, det vi tidigare kallade Swix Uddevalla MTB är ett samarrangemang mellan de tre klubbarna Uddevalla IS, BMK Uddevalla och Uddevalla CK.

Arrangemanget drivs i den ideella föreningen Uddevalla MTB Alliansen och har under de första fyra åren gett ett betydande ekonomist bidrag till alla tre klubbarna.

Inför 5- årsjubileet 2020 växlar vi upp och byter titelsponsor samt har anställt Markus Kårebrand som projektledare på deltid.

Markus presenterar sig själv och vad som händer nu här nedan:

Som nytillsatt projektledare för vårat MTB-lopp Uddevalla MTB Show är det nu bråda dagar.

Ni som hängt med på Sociala Medier har kanske sett att det hänt en hel del kul nyheter kring loppet.

Vi har bla fokuserat på att ta fram en ny grafisk profil. I övrigt har vi påbörjat jobbet med ny huvudsponsor, mässområde, 2-dagars-event, nytt loppnamn mm.

Vi jobbar just nu även med att hitta bra samarbetspartners som kan bidra till att ge deltagare och deras anhöriga en ännu bättre upplevelse här i Uddevalla.

Jag har tidigare jobbat med en del event, bla Uddevalla Swimrun, RunDirtRace, Uddevalla Nightrun och även en del centrumevent.

Jag bor i centrala Uddevalla, har familj och gillar att träna och är aktiv i löpning och simning. En utmaning för mig blir att sätta mig in i cykelsporten och allt som hör den till.

Jag är verkligen supertaggad i att fortsätt utveckla detta fina lopp ni har byggt upp!

Som ni förstår är er delaktighet, era idéer och er närvaro ovärderlig, både innan och efter loppet men framför allt under tävlingsdagen, Save the Date 10-11 juli.

Vi är alla ambassadörer till loppet, dela/gilla/kommentera gärna våra inlägg på Sociala Medier och bjud gärna in era cykelvänner runt om i Sverige.

Endast tillsammans kan vi arrangera Uddevallas Coolaste MTB-event!

Vi kommer inom kort att bjuda in till funktionärsmöte, har ni ytterligare möjligheter att bidra så hojta till, kanske är du duktig fotograf, dj, hemsidebyggare, har bra företagskontakter, idéspruta eller annat kul. Ring eller maila oss!

Presentation: https://uddevallamtb.se/presentation-uddevalla-mtb-show-2020/

Hemsida: https://uddevallamtb.se/

Kontaktuppgifter:

Marcus Kårebrand

Projektledare Uddevalla MTB Show

Tel: 0739-835498

Mail: info

Styrelsen i Uddevalla MTB Alliansen

Anders Selling, Pär Noord, Arjan Vosselman,

Mats Andersson, Joakim Ahl, Tobias Revelj, Martin Noord.