Infomail 2022 Uddevalla CK

Godkväll alla cykelvänner och en riktig god fortsättning på er alla!

Även 2021 blev ett annorlunda år med en hel del inställda tävlingar men nu hoppas vi verkligen på ett mera normalt år…

Hoppet är det sista som överger cyklisten så nu kör vi tycker jag!

Trots avsaknaden av en hel del tävlingar blev det dock en hel del cykling inom klubben ändå som tur var.

Dom flesta träningar har rullat på ”som vanligt”, vi kunde genomföra Uddevalla MTB Show och Herrestadsfjällopet under ”Covid vänliga omständigheter” och vi fick möjlighet att trötta ut oss på bland annat UCKup, DM och KM.

Jag vill härmed rikta ett jätte Stort TACK till alla tränare, ledare och alla andra som har gjort detta möjligt!

Tack för att ni faciliterar, orkar, inspirerar, pushar och stöttar. Ni gör ett enastående ideellt arbete i klubben!

Jag vill även passa på att Tacka våra trogna Sponsorer och samarbetspartners!

Det är Ni som möjliggör fortsatt utveckling av vår verksamhet, TACK!

Apropå ett stort TACK så blev Magnus Ekwall årets eldsjäl 2020 så frågan är vem som tar hem priset 2021…?

Ta er en funderare och återkom med er favorit i vändande mail…

Styrelsen summerar alla svar och tar beslut under Januari, Tack!

Vi närmar oss också årsmötet där jag kommer att Tacka för mig tillsvidare.

I samband med det kommer det att finnas en del öppningar och möjligheter utöver det vanliga behovet inom klubben.

Jag har specat ner behovet nedan och ta er gärna en funderare där just DU skulle kunna bidra/ ta i taktpinnen framöver till klubbens utveckling.

Obs, det finns säkert något jag har glömt, det är enbart en allmän beskrivning och är det något ni kommer på själv få ni såklart höra av er.

Utöver dom vanliga mål som att öka och/eller behålla FTP’n och Vo2max är ideellt engagemang ett fantastiskt och uppskattat mål för 2022 😊

Vi ser härmed fram emot era ansökningar/intresseanmälan!

Ett nytt år innebär också att medlemsavgiften för 2022 ska betalas in.

Avgiften för 2022 är samma som ifjol dvs 400 SEK per person eller 600 SEK per familj.

MEN….innan ni betalar in vill vi att ni kommer ihåg följande:

Som medlem i Uddevalla CK uppmanas ni att:

1) Uppträda på ett snyggt och trevligt sätt såväl på vägen som i skogen.

2) Vara en ambassadör för cykling och klubben.

3) Hjälpa till vid arrangemang som hålls av klubben

Tack på förhand och låt oss göra något riktigt bra av detta år tillsammans!

Må gott och kör hårt!

/Arjan

Veckans träningar och evenemang:

https://www.uddevallack.se/calendar/

PS. Vill ni ha denna information löpande till ert eget mailkonto så anmäler ni er till arjan.vosselman.

Medlemsavgiften år 2021 är 400 kronor (familj 600 kronor) och kan inbetalas till Bankgiro 5779-7771 eller Swish 123 459 66 49. Glöm ej att ange namn. adress. mailadress och personnummer. Får ni inte plats med all information vid inbetalningen så maila uppgifterna till vår kassör Jessica Niklasson, jstigebrandt

  • Sponsoransvariga 2/3 personer.

Våra avtal går ut i slutet av 2022 och vi behöver se över nästa sponsor period 2023-2025.

I rollen som sponsoransvarig har du det övergripande ansvaret kring alla sponsor relaterade frågor.

Du ansvarar för försäljning och upprättar våra avtal för såväl nyförsäljning som vid omförhandlingar.

Eftersom det inte enbart är kläder längre så behöver vi skapa olika ramverk och avtal med tanke på släpkärran, den fina sponsor skylten, hemsidan, social media med mera.

Du har den löpande kontakten med några av våra fantastiska sponsorerna och ser till att vi uppfyller alla krav och önskemål och sköter alla eventuella gemensamma aktiviteter.

Du ingår i en liten grupp om 2 à 3 personer där ni leder och fördelar arbetet.

  • Klädansvarig 2 personer

Våra avtal går ut i slutet av 2022 och vi behöver se över nästa sponsor period 2023-2025.

I rollen som klädansvarig har du det övergripande ansvaret kring designen, försäljning samt eventuell omförhandling av alla våra klubbkläder.

Dagens design fyller 6 år och beroende på sponsorer och behovet är det kanske dags att få till någon/några ändringar?

Uppdraget består i att: utveckla och eventuellt förnya vårt sortiment i samarbete med leverantören, samordna kläd kvällar och att under dessa serva våra medlemmar,

Kontakta och beställa provkollektion av leverantören, vara på plats och hjälpa till med storlekar och sortiment under prov kvällar.

Som klädansvarig kommer du inledningsvis och beroende på val av leverantör få hjälp av nuvarande ansvarig: Arjan Vosselman

  • Administratör / Mailansvarig 1 person

I rollen som Administratör har du det övergripande ansvaret kring alla medlemsfrågor som kommer in via klubbens mailadress.

Du håller mailboxen up to date, svarar på frågorna i tid, skickar vidare mail till rätt person om svar saknas och vidarebefordrar fakturor samt nya medlemmar till vår kassörskan.

Du är första kontakten in i klubben så här är det extra viktig med korrekt kommunikation och ett trevligt bemötande.

Du har ett tätt samarbete med kassörskan och övriga styrelsen.

  • Administratör / Tävlingsansvarig 1 person

I rollen som Tävlingsansvarig har du det övergripande ansvaret kring alla tävlings relaterade frågor samt administrationen av alla genomförde tävlingar av klubbens cyklister.

Uppdraget består i att: supporta befintliga tävlingscyklister och lära ut till alla som vill börja tävla (licens och chip frågor)

Du granskar och håller ihop alla sammanställningar med startavgifter och dess ersättningar samt ev. prispengar enligt klubbens avtal och skapar beslutsunderlag till styrelsen.

Beroende på antal tävlingar och tävlande kan vi behöva dela upp MTB/LVG framöver.

  • Veckomail / Social Media / Facebook / Hemsidan 1 à 2 personer

Här eftersöks någon som brinner för sociale media, någon som håller vårt flöde på Facebook och Hemsidan up to date med bilder/text osv vi har > 1000 följare och såväl Facebook samt våran hemsidan är första steget in i klubben så infon ska vara up to date, lätt att hitta och allt ska se snyggt och tilltalande ut…även följare från alla världens hörn ska filtreras och granskas så vi inte släpper in några ”obehöriga” i våran Facebook group. Även vidareutveckling av dagens Facebook och hemsidan med till exempel Instagram kan vara aktuellt.

  • Våra Motionslopp flera personer

Uddevalla MTB Show

Här eftersöks framförallt personer som vill ta tag i en sträcka på ungefär 1 mil. Arbetsuppgifter består bland annat av, röja och markera sträckan, ha rätt och tillräckligt med funktionärer på rätt plats i rätt tid under själva loppet och städa sträckan vid genomförd lopp.

Dalslandsrundan

Någon extra person som vill ingå i arbetsgruppen, arbetsuppgifter består bland annat av hantering av dom olika tillstånd som behövs innan loppet och alla andra förberedelse som krävs innan, under och efter ett motionslopp såsom: anmälan/startavgift/sträckan/nummerlappar/målgång/funktionärer/speaker/sponsorer/social media/hemsida/resultatlistan/medaljer/mat (under/efter) / ev dusch & omklädningsrum / toa etc

Herrestadsfjälloppet

Någon person som kan tänka sig en mera ledande roll, eventuellt själv eller med support av dagens ansvarige. Arbetsuppgifter består bland annat av hantering av dom olika tillstånd som behövs innan loppet och alla andra förberedelse som krävs innan, under och efter ett motionslopp såsom: anmälan/startavgift/sträckan/nummerlappar/målgång/funktionärer/speaker/sponsorer/social media/hemsida/resultatlistan/medaljer/ ev.mat (under/efter) / ev dusch & omklädningsrum / toa etc

  • Dagnys / Klubblokal 1 person

Någon extra person som håller koll och underhåller lokalen och dess utrustning. Det gäller framförallt precis innan och under vinterhalvåret. Uppgiften gäller rengöring / smörjning / laga cyklarna / köpa in material samt lokalen i sig, byta och köpa lampor etc etc

  • Allmän tränare/ledare LVG/MTB (Barn- och ungdomsledare)

Vi har ett ständigt behov av ledare/tränare, dels för att utöka träningsmöjligheter inom klubben men också som avlastning till dagens fantastiska ledare och tränare. Det gäller både ungdoms och senior träning på MTB/Enduro och LVG (utom och inomhus)

  • Träningsläger/Resekommitté

Såväl på LVG som MTB sidan hade det varit bra att erbjuda olika slags träningsläger såväl i Sverige som utomlands. Kolla över behovet/intresset samt möjligheter, smida planer och skissa på olika budgetförslag som diskuteras/förankras med styrelsen innan utförandet med allt vad det innebär, boka/transport/mat/träning osv.