inomhusträning dagnys

Från och med nästa onsdag den 9:e nov drar vi igång inomhusträning på onsdagar i klubblokalen.

Passen kommer vara ca 60min långa och innehålla intervaller på olika intensitetsnivå. De flesta kommer vara ledarledda och körs då på Zwift vilket gör att det är bra om man har lite koll på sin FTP för att kunna tillgodogöra sig passet fullt ut. Eventuellt kommer det också bli möjligt att följa passet hemifrån via Meetup i Companionappen. Mer info om det kommer senare.

Passet är öppet för alla som vill köra lite hårdare intervaller i ordnad form tillsammans med klubbkamrater. Antal cyklar med wattmätning är begränsat så vi kommer behöva alternera mellan de olika cykelalternativ som erbjuds. Oavsett cykel kommer det finnas möjlighet att bli trött!

I de fall ingen ledare är på plats bestäms pass på plats av de deltagare som är närvarande.

Mer info hittar du i aktivitetskalendern och vill du komma i kontakt med ansvarig kan du alltid maila lars.johansson.ua@icloud.com