Boka träningspass på Nordic Wellness

God fortsättning mina cykelvänner!

Full rulle även 2023…🚴‍♂️

Trots hyfsat väglag har vi redan halkat efter i planeringen så nu är det dags att komma ikapp igen.

Först ute är Nordic Wellness som jag skrev om innan jul. Från och med nästa vecka och 5 veckor framöver reserverar dem 10 platser för oss medlemmar! ( både på Tisdag 18.00 cykelpass samt Onsdag 17.50 sprint )

Allmän info från Nordic Wellness:

  • Minimiålder – 16 år
  • Det fungerar med både cykelskor + vanliga
  • Hänglås fungerar ej på City – de får låna kort till skåpen

Spinning – Tisdag kl. 18.00- 18.30

Träning på inomhuscykel i grupp tillsammans med en instruktör. Cykel är en effektiv och skonsam konditionsform som passar alla. Du kan anpassa klassen utefter din egna förmåga och nivå.

Tidsformat: 30 minuter

LES MILLS SPRINT™ – Onsdag kl. 17.55- 18.25

Les Mills SPRINT™ är 30 minuter högintensiv intervallträning. Passet är jämförbart med Les Mills GRIT™ fast med cykeln som utrustning. LES MILLS SPRINT™ involverar kraft, styrka och hastighet och ger dig maximalt resultat med minimal belastning på leder och ligament. Du behöver inte vara en cyklist, men det är en fördel om du har träningsvana för att mäkta med passet. Liksom alla Les Mills program, släpps var tredje månad ny musik och koreografi.

Tidsformat: 30 minuter

Bokningar

Du bokar in dig senast 24 tim innan passet med hjälp av nedanstående formulär. När du är klar får du ett bekräftelsemail på din bokning samt en länk för avbokning av ditt pass om något annat råkar komma emellan.